Vilkår for anvendelse

© Ophavsret

Alle rettigheder forbeholdes. Alle tekster, billeder, grafik, lyd, animationer og video og deres placering på Zehnders webside er beskyttet af ophavsretten samt beskyttelseslovgivningen i øvrigt. Indholdet på denne webside må ikke kopieres, distribueres, ændres eller gøres tilgængeligt for tredjepart med kommercielt formål for øje.

Vilkår for anvendelse

Tak for Deres besøg på denne webside samt Deres interesse for Zehnders produkter.  Alle personlige oplysninger, som Zehnder indsamler på dette websted, bliver gemt, behandlet og om nødvendigt formidlet til virksomheder i Zehnder-gruppen udelukkende med henblik på at tilbyde Dem hjælp ved at tilsende produktinformation eller specialtilbud. Zehnder garanterer, at alle oplysninger behandles fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning for databeskyttelse. 

Databeskyttelse

Når De besøger websiden, indsamler vi kun personlige oplysninger som navn, firma, adresse, telefonnummer og e-mailadresse, såfremt De frivilligt giver os disse oplysninger, f.eks. ved at udfylde og returnere kontaktformularen til os. 

Vi anvender kun de personlige oplysninger fra Dem til at opfylde Deres ønsker og besvare forespørgsler. Derudover benytter vi muligvis disse oplysninger i særlige tilfælde til markedsundersøgelser. Personlige oplysninger vil ikke blive videregivet, solgt eller på anden vis overført til tredjepart. 

De kan til enhver tid få oplysninger om Deres personlige data i vores databank. De kan desuden til enhver tid gøre indvendinger mod, ændre eller slette Deres data. Dette kan ske ved at kontakte os via e-mail, fax eller skrive til os på sales@zehnder.co.uk. Kontakt os endelig, hvis De ønsker flere oplysninger om retningslinjerne for vores databeskyttelsespolitik, eller hvordan De finder rundt på websiden.