Nulstil alle filtre

News

Tre tips til, hvordan du holder på dine bedste medarbejdere

Din virksomhed er kun så god som de mennesker, der arbejder for den. Så du skal ansætte klogt og skabe et miljø, der vil motivere dine ansatte til at møde op på arbejde. Læs vores tips til, hvordan det skal gøres…

Luftrensning giver bedre renrum

Investeringer i renrum er dyre. Men vi har løsningen på, hvordan du nemt og fleksibelt kan omgå disse omkostninger og alligevel forbedre din luftkvalitet. Læs med her.

Beskyt dit virksomhedsimage med et industrielt luftrensningsanlæg

Tænk på, hvor hurtigt vi danner os et indtryk af mennesker, inden vi overhovedet har mødt dem. Indtil vi har flere informationer til rådighed, dømmer vi på grundlag af eksterne faktorer, og det gælder også for, hvordan vi arbejder med varemærker. Læs mere om, hvordan du beskytter dit virksomhedsimage.

Reduktion af driftsomkostningerne: start med din rengøringsprocedure i lagerhallen

Du kender nok allerede til mange af rådene om, hvordan du kan spare din virksomhed for penge.

En ren lagerhal gør dine interessenter glade og tilfredse


Det behøver ikke at være svært at gøre dine vigtigste interessenter glade og tilfredse. En god start er at have en ren lagerhal eller fabrik.

Sådan gør du levnedsmiddelkontrollen glade

Har du nogensinde tænkt på et alternativ til våd rengøring? For eksperter inden for dybfrostlogistik er selve rengøringen forbundet med meget besvær. Arbejdsomgivelserne skal rengøres ved temperaturer omkring eller under frysepunktet, selv om vandet fryser igen lige med det samme.

Genvinding: Et renere miljø øger produktiviteten

Vi ser genvinding som et moderne fænomen, men vores artsfæller har brugt det i århundreder.

Uovervindelig effektivitet på lang sigt

”Det der tager lang tid, holder på langsigt” – kunne være den moderne variant af et gammelkendt tysk ordsprog,i hvert fald hvis man refererer til luftrensningsteknologien fra Zehnder Group.

Lovgivningen halter efter: hvorfor indeklimaet også er vigtigt

Luftkvaliteten udenfor er i vidt omfang reguleret for at beskytte vores helbred. Faktisk i så stor grad, at adskillige tiltag såsom bilfri dage er blevet indført. Men har du nogensinde overvejet, om luften inde på din fabrik eller i din lagerbygning kan være endnu mere forurenet end luften udenfor? Vi viser dig, hvorfor lovgivningen halter efter.

 

Få længere levetid på dine gaffeltrucks

Når man tænker på, hvor hårdt gaffeltrucks bruges, er det næppe overraskende, hvor meget støv og snavs de absorberer fra gulve og omgivende områder.

En ren lagerhal sparer tid og penge

Et rent arbejdsmiljø er afgørende på en virksomhed, hvor der opbevares fødevarer – ikke kun for at leve op til fødevarestyrelsens strenge krav i forbindelse med lagerhaller, men også for at sikre tilfredse kunder.

Har du nogensinde spekuleret på, at luftrensning kan øge fortjenesten?

I dag har virksomheder mange muligheder for at opnå store fortjenester – hvis de indfører en smart metode.

Da du konstant stræber efter at nedbringe omkostninger, øge produktiviteten og sælge mere, er det imidlertid lettere sagt end gjort at øge profitmarginen. Har du overvejet, hvor effektivt luftrensningsanlæg kan hjælpe dig med at nå disse mål?

 

De farer, som foråret medfører for din lagerhal: forårsrengør din lagerhal med industriel luftrensning

Om man kan lide det eller ej, så er kvaliteten af indendørsluft direkte forbundet med kvaliteten af udendørsluft. Udendørsluften er normalt værst om foråret. På grund af årstidens meget store mængde af pollen – og processen med at rengøre rester af salt og grus fra vinteren – må det anses for at være den mest beskidte tid på året.

Er du lager-/teknisk chef

Ren luft har en positiv virkning på varer, rengøringsomkostninger, energieffektivitet, medarbejdere og sikrer samtidig problemfri drift og processer.

Hvad er der på din virksomheds beslutningsliste i 2016?

Starten på et nyt år er det perfekte tidspunkt for en virksomhed til at gøre status over styrker og svagheder, at kassere det, der ikke fungerede tidligere og at bygge videre på det gode arbejde, der allerede er blevet udført.

Zehnder Group Danmark - Designradiatorer & Håndklædetørrer
Søren Clausen
T +45 21 78 18 11